Ära maga võimalust maha: suve lahedaim üritus Sweet Spot Festival otsib vabatahtlikke!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sweet Spot Festivali eelpidu PADAs
Sweet Spot Festivali eelpidu PADAs Foto: Andrei Ozdoba

Juba ülejärgmisel nädalal, 27. ja 28. juulil toimub Tallinnas, Kultuurikatla pargis Sweet Spot Festival. Mitmete maailmakuulsate peaesinejatega festival otsib appi tublisid ja töökaid vabatahtlikke.

Vabatahtlikud mängivad suurfestivalide korraldamisel väga olulist rolli ning ka Sweet Spot otsib appi tublisid ja töökaid inimesi.

Vabatahtlike kohustused festivalil varieeruvad produktsiooniabist (raskem ja kergem füüsiline töö) baaride ettevalmistamiseni, festivaliala dekoreerimisest pakihoiu ning administratiivse tööni. Samuti on abikäsi tarvis festivali infopunktis ja sissepääsus.

Vabatahtlikuks saad registreeruda SIIN!

Sweet Spot Festival toimub sel suvel esmakordselt 27. ja 28. juulil Tallinnas, Kultuurikatla pargis. Esinejate hulgas on näiteks London Grammar, Roisin Murphy, Tom Odell, Ewert and The Two Dragons, Trad.Attack!, Little Dragon, Jose Gonzalez ja paljud teised. Pileteid saab osta festivali kodulehelt ja Piletilevist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles