Joaquin Phoenix hakkab kehastama legendaarset koomiksitegelast

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix Foto: Erlend Štaub

Joaquin Phoenix hakkab mängima Batmani legendaarset vihavaenlast Jokkerit Warner Bros.-i uues filmis. Samas rollis on aastate jooksul olnud ka Jack Nicholson, Heath Ledger, Mark Hamill ja Jared Leto.

Filmistuudio andis välja avaliku teate, milles oli kirjas, et režissöörina lööb kaasa «Pohmaka» filmidest tuntud Todd Phillips, ja sellest peaks tulema teistusugune koomiksi põhjal tehtud superkangelase film, vahendab Metro.

Film räägib Jokkeri tekkeloo, mis räägib mehest, kes on ühiskonna poolt kõrvale heidetud, kuid samas on lugu ka hoiatava sisuga.

Kaader filmist «The Dark Knight». Fotol Batman (Christian Bale) ja Jokker (Heath Ledger)
Kaader filmist «The Dark Knight». Fotol Batman (Christian Bale) ja Jokker (Heath Ledger) Foto: Scanpix

Phoenixi Jokker on eraldiseisev film, millel ei ole mingit seost DC Universumi all avaldatud filmidega «Justice League» ja «Suicide Squad». Võtted algavad septembris ning peaks linastuma 2019. aastal.

Aga see ei ole ainuke Jokkeri film, mida praegu tehakse. Jared Leto on samuti mängimas eraldiseisvas Jokkeri filmis, kus ta kehastab sama tegelast, keda ta mängis «Suicide Squadis».

Jared Letost sai Jokker
Jared Letost sai Jokker Foto: David Ayer / Twitter
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles