Suur galerii: musklis egomaniakk Cristiano Ronaldo jättis Hispaania päikese seljataha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile tabas jalgpallimaailma suur šokk, kui maailma üks paremaid jalgpallureid Cristiano Ronaldo lahkus Madridi Realist ja liitus Itaalia klubi Torino Juventusega.

Viiekordne maailma parim jalgpallur läheb Juventusele maksma umbkaudu 119 miljonit eurot (105 miljonit naelsterlingit). Sky Sportsi andmetel tehakse üleminek klubide poolt teatavaks tänase päeva jooksul. Ühtlasi saab Ronaldost esimene jalgpallur, kes mängijakarjääri jooksul kuulunud Manchester Unitedi, Reali ja Juventuse hingekirja, kirjutas Postimees eile.

Kreekas puhkusel olev Ronaldo kohtus täna Juventuse presidendi Andrea Agnelliga. Samal ajal viibis portugallase agent Jorge Mendes Madridis, kus arutas Ronaldo üleminekut. Väidetavalt sõlmib Ronaldo Juventusega nelja-aastase lepingu ning hakkab teenima aastast 30 miljonit eurot.

2009. aastast Realis mänginud Ronaldo esindas Hispaania tippklubi 438 ametlikus kohtumises, säras 451 väravaga ja aitas klubil võita kaks Hispaania meistritiitlit ja neli Meistrite liiga trofeed.

Täiendatud kell 19.00: Real andis oma koduleheküljel ametlikult teada, et üleminek sai teoks Ronaldo enda soovil. «Ma usun, et kätte on jõudnud aeg uueks etapiks ja seepärast palusin klubil nõustuda üleminekuga. Ma palun kõikidel minu jälgijatel seda otsust mõista,» rääkis Ronaldo, kes tänas lahkumiskõnes kõiki klubiga seotud inimesi. «Mul on olnud suurepärased meeskonnakaaslased – me oleme koos võitnud kolm järjestikust Meistrite liiga tiitlit ja neli viimase viie aasta jooksul. Madridi Real on võitnud minu ja mu perekonna südame.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles