Tarantino meelitab oma uude filmi Leonardo DiCaprio?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio Foto: Reuters

Quentin Tarantino on sihikindel mees. «Vääritute tõbraste» kinodesse jõudmise eel rääkis mees siin-seal, kuidas ta nägi stsenaariumit kirjutades vaimusilmas seda, et Juudikütt Hans Landat hakkab kehastama Leonardo DiCaprio, kirjutas Forumcinemas.ee

Ajalugu soovis aga teisiti ning roll läks toona tundmatule austerlasele Christoph Waltzile, kes pärast seda filmi enam teab mis tundmatu tegelane ei ole. Kui saatus on vähegi armuline, saavad mõlemad mehed kokku Tarantino eelsiesvas verises westernis «Django Unchained».

Samal ajal, kui DiCaprio esindajad keelduvad igasugustest kommentaaridest, käivad Hollywoodis ringi jutud, et Tarantino on hetkel ametis DiCaprio meelitamisega oma filmi, pakkudes talle linaloo negatiivse kangelase Calvin Candie rolli. Candie on oma Mississippis asuva hiiglasliku istanduse kõigutamatu valitseja, kelle meelistegevuseks on korraldada oma meesorjade veriseid taplusi, mis vältavad kuni ühe osapoole surmani. Neid korraldab ta aga siis, kui ta pole parasjagu ametis oma naisorjade magatamisega.

Hetkel on nimikangelase Django rolliga seoses mainitud megastaar Will Smithi nime, kuid Tarantino on ettevaatlik ja on kohtunud ka teiste võimalike peaosakandidaatidega juhuks, kui Smith peaks projektist mingil hetkel siiski loobuma. Võimaliku asendusmehena mainitakse hetkel näiteks Idris Elba («The Wire», «Ameerika gängster») nime, kuid kuluaarides teatakse sosistada, et võimatu pole ka see, et roll langeb päeva lõppeks sülle Chris Tuckerile, kes kehastas pisisuli Beaumont Livingstoni Tarantino filmis «Jackie Brown». Samas soodustaks DiCaprio kinnitamine Candie rolli ilmselt ka Will Smithi osalemist nimetatud projektis.

Rolli eest «Vääritutes tõbrastes» kõik maailma auhinnad kokku krabanud Waltz peaks kehastama filmis Django saksa päritolu mentorit ja samuti oodatakse, et Tarantino vana sõber ja võitluskaaslane Samuel L. Jackson asuks mängima Candie nn. «usaldusorja», tema paremat kätt. Sellega on ainult üks väikene aga – stsenaariumi praeguse variandi kohaselt on Candie ja oletatav Jacksoni tegelaskuju koos üles kasvanud. Kui aga võrrelda Jacksoni ja DiCaprio sünidaatumeid, siis pole vaja olla teab mis numbrigeenius mõistmaks, et see plaan eriti hästi läbi ei lähe. Kui Tarantino tahab ilmtingimata Jacksonit selles rollis näha, siis tuleb tal DiCaprio nõustumise korral käised üles käärida ja oma käsikirja veidikene mugandada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles