Eestlannade elud ja saladused laotatakse laiali saates «Minu imeline elu»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestlannade elud ja saladused laotatakse laiali saates «Minu imeline elu»
Eestlannade elud ja saladused laotatakse laiali saates «Minu imeline elu» Foto: Kanal 11

Täna, 13. juunil alustab Kanal 11 ekraanil uus eestlannade elusid ja lugusid lahkav saade «Minu imeline elu». Saade on eetris argipäeviti kell 21:00.

Pärast pikemat pausi on taas võimalik Eesti naiste eludele kaasa elada saatesarjas, kus tavalised inimesed räägivad avameelselt oma suhetest, läbielamistest, tunnetest.

Meil kõigil on oma kiredraamad, suur armastus, pettumused, purunenud suhted, leitud hingesugulased ning õppetunnid. Saates kohtume naistega, kes on valmis oma läbielatut ka teistega jagama.

Igas saates kohtume mitme huvitava elusaatusega inimesega, kes laseb meil piiluda oma ellu. Jälgime neid naisi mitme saate jooksul läbi erinevate teemade.

Me saame nendega lähemalt tuttavaks ning elame kaasa nende kogemustele. Et ennast nendega võrrelda. Õppida nende vigadest. Innustuda nende õnnestumistest.

Saates astuvad üles väga paljud erinevad värvikad inimesed. Nende hulgas näiteks:

Olja (32), koduperenaine
«Jah, ma olen ilus ja seksikas. Ma ei võta seda kui tööd, aga see on siiski mu kohustus mehe ees.»
Kaks meest. Kolm abielu. Mitte sugugi meeleheitel koduperenaine. Glamuurne kahe lapse ema Olja on temperamente ukraina verd kaunitar, kelle pärast mitmed mehed on päid kaotanud.

Hilja, 80, lesk
 «Minu elu oli pühendatud mu mehele. Minu saavutused on minu mehe omad ja ma olen nende üle uhke.»

Skandaal! Abielumehest õppejõu armuke. Sellele omal ajal äärmiselt sobimatule suhtele rajati tugev abielu, mille toel sai Hilja abikaasast Arnold Seppost tunnustatud kirurg ning omanimelise kliiniku rajaja. Kõrgeltharitud Hilja enda elu jäi praeguste standardite järgi elamata.

Nende ja paljude teiste naistega kohtume suve jooksul saatesarjas «Minu imeline elu». Kui sinulgi on, millest rääkida, saada toimetusele kiri: saade@kanal11.ee

«Minu imeline elu» on  Kanal 11 eetris argipäeviti kell 21:00

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles