Puhkusel ajal seksivad enim hispaanlased, kõige vähem aga britid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puhkusel ajal seksivad enim hispaanlased, kõige vähem aga britid
Puhkusel ajal seksivad enim hispaanlased, kõige vähem aga britid Foto: SCANPIX

Internetilehekülje hotels.com tehtud uuring näitas, et puhkuse ajal kodust eemal hotellides ööbides harrastavad seksi enim hispaanlased ja kõige vähem britid.

Küsitlus tehti 19 riigis ja vastajaid oli kokku 1007.

Küsiti, mida inimesed teevad puhkusehotelli voodis lisaks magamisele. Suur osa tunnistas, et nad söövad ja loevad raamatut voodis. Kuid sõltuvalt rahvusest, harrastati seal ka seksi.

Uuring näitas, et kõige agaramad hotellides seksijad on hispaanlased. Neid oli 61,9 protsenti. Neile järgnesid taanlased, keda oli 50,9 protsenti.

Kõige vähem romantilisi puhkusi veetsid britid, kellest seksis puhkusehotellides vaid 27,5 protsenti. Vähe seksivate puhkajate hulka kuuluvad ka sakslased (29,2 protsenti) ja soomlased (35,1 protsenti).

Vähesest seksist hoolimata magas enamik britte puhkuse ajal hotellis alasti. Teiste rahvuse esindajate seas oli puhkuse ajal alasti magajaid märgatavalt vähem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles