Pilt: Kalvi-Kalle sõidutab oma pisitütart väga ebasobivas vankris ja asendis, mis võib last kahjustada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalvi-Kalle Kruusamäe kohtus.
Kalvi-Kalle Kruusamäe kohtus. Foto: Madis Sinivee

Elu24-le tuli vihje fotost, millel «Prooviabielus» osalenud Kalvi-Kalle Kruusamäe oma pisitütre vankriga jalutama on viinud. Pilt on jahmatav ja noorsand juba sotsiaalmeedias inimeste käest korraliku peapesu saanud.

Värske isa jagas Instagramis fotot, millel tema pisitütar on paigutatud jalutamiskäru istumisosasse vildakalt. Samuti pole magav laps kinnitatud ka turvarihmadega, mis teeb olukorra üpris ohtlikuks. 

Lisaks on vastsündinud beebidele esimestel kuudel siiski vajalik kas kookon või vankrikorv, mida pildil näha ei ole. Istmeosaga vankrit läheb vaja alles siis, kui laps on vankrikorvist välja kasvanud (see juhtub 7.–8. elukuul). 

Foto: Kalvi-Kalle Kruusamäe/ Instagram

Lisaks on vihje saatja juurde lisanud ka kuvatõmmise pildi all olevatest kommentaaridest, millel manitsetakse Kalvi-Kallet, et nõnda oma tütrekest kärutada pole hea.

«Nii väikest last ei tohiks jalutusosas veel hoidagi, kui see täislamavasse ei käi ja ta pea ei tohiks sellises asendis olla magades,» kirjutatakse foto alla.

«Laps kookonisse, selline asend mõjub halvasti selgroole ja kaelale,» lisab veel teinegi.

Ent Kalvi-Kalle ei taha heatahtlike inimeste soovitusi teps mitte kuulda võtta. «Teie tehke oma lastega, kuidas tahate. Minu laps teeb nii, nagu tema tahab... Kui teile ei meeldi midagi, on see teie probleem ja teie probleem pole minu mure!»

Foto: Kalvi-Kalle Kruusamäe/ Instagram
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles