Jennifer Aniston ja Justin Theroux` on kihlatud?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston Foto: SCANPIX

USA kõmufotograafid märkasid Hollywoodi staaridest Jennifer Anistonist ja Justin Theroux`st pilte tehes, et neil mõlemal on ühesugused sõrmused sõrmes.

Nii naisel kui mehel oli sõrmus sõrmusesõrmes, kirjutab People.

Anistoni sõrmes nüüd olev sõrmus olevat väga kesine selle kõrval, mille kunagi kinkis talle ta endine abikaasa Brad Pitt. Siis oli tegemist 500 000 dollarit maksnud sõrmusega, mida ehtisid teemandid.

Teada on, et Theroux`elab juba mõnda aega Anistoniga koos naisele kuuluvas Hollywoodi villas.

«Võõrastele tutvustavad nad end kui paari,» sõnas allikas.

Theroux` l on korter New Yorgis Manhattanil. Kui ta varem Los Angeleses käis, siis peatus ta kuulsas Château Marmonti hotellis.

Samas on paar juba skandaali tekitanud. Theroux` endine kallim nimetas Anistoni perelõhkujaks.

Theroux` elas New Yorgis koos moekunstniku Heidi Bivensiga, kes oli pärast lahkuminekut sunnitud mehe korterist välja kolima.

«Heidi ja Justin olid koos 14 aastat. Nüüd oli Heidi sunnitud nende ühisest kodust välja kolima. Ta ei soovi juhtunut kommenteerida,» sõnas Bivensi pressiesindaja.

Aniston ja Theroux` kohtusid möödunud aasta sügisel filmi «Wanderlust» võtetel.

Esimest korda astusid nad ametlikult koos avalikkuse ette 5. juunil, osaledes Los Angeleses Soho House`is MTV filmiauhindade afterparty`l.

Viimaste nädalate jooksul on neid mitmeid kordi Hollywoodis käsikäes nähtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles