Sisalike armulugu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kivisisalik
Kivisisalik Foto: Wikipedia.org

Ukraina noorel fotograafil õnnestus tabada sisalike armulugu.

19-aastase Aleksei Tõmošenko sõnul jäid kivisisalikud (Lacerta agilis) talle silma ta vanemate aias, kirjutab Daily Mail.

Noormehe sõnul oli esialgu suurel taimel üks sisalik, kes oli isane. Ta jäseme vahel oli väike lillekimp. See isane jäi silma ühele emasele, kes isase juurde ronis.

Kaks looma jäid asendisse, mis andis nagu südame kujutise.

Kuid tõelise armastuse leidmine ei ole kunagi lihtne olnud. Emane kukkus taimelt alla ning isane hüppas talle appi.

«Tegin need fotod oma vanemate aias. Pildistan aias sageli, kui vanematel külas käin. Juba siis, kui ma laps olin, meeldis mulle sisalikke vaadata. Jälgisin nende käitumist. Kui lähened neile sõbralikult, siis on ka nemad sõbralikud. Nad harjuvad inimestega ruttu,» lisas noormees.

Tavaliselt kulub selleks umbes 30 minutit.

«Varem ei olnud ma sellist stseeni märganud. Mind üllatas nende kiindumus ja abivalmidus. See oli tõeline romantika – emane satub hätta ja isane ruttab päästma. Eriti huvitav oli see, et isasel oli lill. Umbes nii, et ta kosis emast,» nentis Tõmošenko.

Tõmošenko õpib inseneriks ning fotograafia on tema hobi.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles