Salapärane kultusräppar Väike Pede müüb dressipluuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike Pede
Väike Pede Foto: Soundcloud

Mis Nublu? Eesti räpimaastikku on vallutamas uus täht. Soundcloudi-räppar Väike Pede, kes annab peagi oma esimese laivi, on fännidele avanud oma väikse veebipoe nimega «väike pede rõivad».

Väike Pede sai kuulsaks sotsiaalmeedias oma jabura «Toa koristamise laulukesega» ning tema veebipoest saab fänn nüüd 33 euro eest soetada omale valge pusa kirjaga: «Luud pihku». Valikus on ka roosa kapuutsiga dressikas, millel ilutseb araabia tähestiku meenutava kirjastiiliga tekst: «Väike Pede». Pusad ongi väidetavalt Araabias toodetud.

Kõik fondid ja kogu selle poe kujundus on nii professionaalne ja maitsekas, et tekib kahtlus, kas Väike Pede tegutseb ikka üksi või koos meeskonnaga. Rõivad on väidetavalt Humana kvaliteediga. Väike Pede kirjeldab oma teises hittloos «Humana», kuidas 4 euro ja paari sendiga saab omale mugavad riided. 

Vaata Väikse Pede veebipoodi SIIT

Väike Pede andis äsja Lil Peole oma elu esimese avaliku intervjuu. Selgus, et ta ise hiphopi ei kuula, vaid pigem trapi ja peagi on oodata ka tema esimest albumit. Küsimusele, kas ta koolikaaslased teavad, et ta on Väike Pede, vastas räppar: «Väike Pede ei käi koolis, Väike Pede drop outis (kukkus välja), et saaks full time (täisajaga) klotse liigutada.»

Ja loe täispikka intervjuud Väikse Pedega SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles