Galerii: George Clooney liigub pärast avariid väga vaevaliselt

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA näitleja elas mõned päevad tagasi Itaalias üle tõsise mootorrattaõnnetuse, kui sõitis sisse vales reas seisnud Mercedese sõiduautole.

Õnnetusest avaldati ka video, kus on näha, et Clooney sõidab kiire hooga autole sisse ning lendab mootorratta pealt maha.

Clooney toimetati pärast seda haiglasse, kus talt võeti mitu proovi ja tehti analüüsid, mis näitasid, et ta võib juba samal õhtul haiglast lahkuda.

Nüüd on võimalik aga näha, kuidas 57-aastane George Clooney koos abikaasa Amaliga Olbia lennujaamas eralennukile suundub. Piltidel on näha, kuidas Clooney koos abikaasa ja lapsega golfikärus lennujaama sõidab ning kuidas valgesse riietatud Clooney käsipuudest kinni hoides vaevaliselt mööda treppe üles ronib.

Kui Clooney vasakut käsivart lähedalt vaadata, võib sellel märgata sinikad ja marrastusi, kuid suuremaid kahjustusi ei paista olevat. Näitleja peaks mõne nädala pärast täie tervise juures olema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles