Mille all kannatab Bondi-tüdruk?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olga Kurylenko
Olga Kurylenko Foto: AFP / Scanpix

Uus Bondi-tüdruk, ukrainlanna Olga Kurõlenko kannatab akrofoobia ehk haiglasliku kõrgusekartuse all.

Näitlejanna sõnul oli tema jaoks kõige kohutavam teha filmi «Quantum of Solace» (007: Veidi lohutust) stseeni, kus näitleja Matheiu Amalrici  mängitav tegelane Green peab ta kõrgelt terrassilt alla lükkama, kirjutab unian.net.

«Kardan kõrgeid paiku. Esialgu arvasin, et ei suuda seda stseeni teha, sest ma ei julge minna isegi oma korteri rõdule.  Kuid kaskadöörid olid väga abivalmid ja julgustavad. Nad viisid mu sinna üles ning tänu nendele sai stseen tehtud,» meenutas näitlejanna.

Kurõlenko lisas, et uue Bondi filmi võtted olid väga meeldejäävad ning ta nautis oma rolli.

«Mängin Camille`i, naist, kelle perekond tapeti ta silme all, kui ta laps oli. See roll nõudis füüsilist vastupidavust. Õppisin langevarjuga hüppama, relva kasutama, võitlema. Võtete ajal ma mingit eridieeti ei järginud, kuid tegin enda vormis hoidmiseks trenni,» lausus ukrainlanna.

Kurõlenko sõnul oli filmitegemise juures plussiks see, et võttepaigad olid maailma erinevates paikades ning tänu sellele sai ta palju reisida.

Näitlejanna sõnul ei osanud ta unistadagi, et võib kunagi ise Bondi filmis mängida.

Kurõlenko kiitis koostööd James Bondi mänginud briti näitleja Daniel Craigiga.

«Daniel on väga professionaalne ja keskendunud näitleja. Ta teeb oma tööd täie tõsidusega, unustamata sealjuures huumorit. Võtteplatsil tegi ta üsna palju nalja,» lisas Bondi-tüdruk.

Ukrainlanna Olga Kurõlenko alustas oma karjääri modellina, kuid hiljem võttis draamatunde ning temast sai näitleja. Ta on üles astunud mitmes Prantsuse filmis.

Kurõlenko järgmiseks linateoseks on draama «Kirot», kus ta mängib koos Max Payne`i kehastanud Mark Wahlbergiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles