Uskumatu ülbus! Skandaalne kontserdikorraldaja Imre Termonen on varemgi artistidele katteta lubadusi andnud (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emili Jürgens
Emili Jürgens Foto: Martin Lätt / Instagram

Stig Rästa avastatud noor poplaulja Emili Jürgens (Emili J) rääkis Elu24le, kuidas ta aasta tagasi vaid nädal enne üritust avastas, et teda äkki enam esinejate nimekirjas ei ole.

Sarnane asi juhtus tänavu electro-popduo Vajéga. Näib, et Seto jaanitule ja Rock in Tartu korraldaja Imre Termonen ei hooli üldse artistidest, keda ta piisavalt populaarseks ei pea.

Emili Jürgens pidi aasta eest Seto jaanitulel koos kitarril saatjaga pooletunnise live`i tegema. «Olime algses esinejate nimekirjas ilusti olemas, kuni umbes nädal enne üritust märkasime, et olime sealt kadunud,» räägib lauljatar, kes alustas Youtubes cover-arstistina, kuid on võrsunud populaarseks naishääleks mitmes erinevas räpi- ja tantsumuusikaartistidega koos loodud hitis. 

Korraldajad ei võtnud lauljaga ise ühendust. «Uurisime neilt ise ja vastati, et kuna suurte bändide soundcheckid ajasid ajakava peapeale, siis ei olnud neil vaba aega meid lavale lasta,» selgitab Emili Jürgens. Kõlab kuidagi tuttavalt? Tänavu esitas Imre Termonen popduole Vajé sarnase jabura vabanduse. Loe lugu lähemalt SIIT.

«Selle eest, et me kuupäeva nende jaoks peaaegu aasta aega kinni hoidsime, pakkusid nad kompensatsiooniks kaks festivali passi,» meenutab lauljatar. «Nad vabandasid ka, aga sellist segadust ei tohiks mitte ühegi festivali meeskond endale lubada, veel enam mitu aastat järjest,» leiab Emili Jürgens.

Mitmed välisartistid, kes pidid esinema Imre Termoneni korraldatud Rock in Tartu festivalil kaebasid, et kommunikatsioon on keeruline ja loobusid esinemast. Piletilevi on tulevase festivali kuulutusele lisanud hoiatava märke, et meedias ilmunu põhjal on alust arvata, et korraldaja reklaamitud muusikud festivalil siiski ei esine. Elu24le vastas mees viimati, et tal on kiire, kuna tegeleb festivaliga, ning on tänaseni tabamatu.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles