Mantlipärijas sai Impera leedukatelt tõmmata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktoria Ross.
Viktoria Ross. Foto: TV3

Leedu muusikaagentuurilt rahaga tõmmata saanud Impera esindajatest oli sunnitud lahkuma nende nõrgim liige Viktoria Ross.

Miljonikroonise töölepingu ning tippjuhi koha eest Olympic Entertainment Groupis alustasid seekordses TV3 Mantlipärija saates heitlust üheksa noort inimest: 31-aastane audiitor Viktoria Ross, 30-aastane tootejuht Veronika Pavlova, 30-aastane projektijuht Terko Jakobson, 29-aastane tegevjuht Sverre Puustusmaa, 29-aastane tootegrupijuht Riho Eensoo, 35-aastane osakonnajuhataja Piret Paabusk, 37-aastane klienditeenindusjuht Marju Kaev, 24-aastane juhatuse liige Lauri Paeveer ja 30-aastane tegevjuht Imre Mürk.

Karmiina võistkonnas alustasid kapteni Imre eestvedamisel võistlust Marju, Imre, Piret, ja Lauri.

Impera nimeline võistkond valis kapteniks Riho. Lisaks temale olid võistkonnas Viktoria, Veronika, Sverre ja Terko.

Saate alguses viidi võistlejad juuksurisse, kus neile soengud tehti.

Armin Karu andis seekordse ülesande: leida mõlemal võistkonnal üks Leedu tippartist esinema Olympic Casino sünnipäevapeole, mis toimub Leedus. Mõlemad võistkonnad sõitsid Leetu, et hakata otsima sobilikku artisti. Kuna korraldajad valivad parima esineja oma subjektiivsel hinnangul, siis oli seekordne lahendamist vajav pähkel suhteliselt keeruline.

Impera palkas abiks kohaliku agentuuri, Karmiina alustas otsinguid omal käel. Raha oli võistkondadel 5000 litti. Impera valis oma bändiks Funky. Terkole võistkonna valikuid ei meeldinud ja ta vaidles vastu, kuid jäi enamiku arvamusele alla.

Karmiina esindajad oma väljavalitu nime ei teadnud.

Võistkonnad pidid kohaliku kasiino juhtkonnale oma valikut esitlema. Karmiina probleemiks oli, et neil puudus leping artistiga.

Imperale heideti ette, et nad ütlesid oma eelarve agentuurile ette, mistõttu võidi neid hinnaga petta. Lisaks oli neil leping artistiga, mis oli leedu keeles ja milles oli kirjas, et iga teine artist võib probleemide korral soovitud esinejat asendada.

Esinejad ei jõudnud õigeks ajaks kohale, mis tekitas probleeme, sest leedukad nõudsid esinejat lavale. Siiski jäid mõlemad võistkonnad oma valitud ansambli muusikaga rahule. Leedu žürii andis häältega 2:1 edu Karmiinale. See oli Impera võistkonna esimene kaotus.

Impera sai 5000 liti eest ühe esineja, samas kui Karmiina sai kaks artisti 4000 liti eest. Armin Karu sõnul maksis Impera antud artisti eest 1500 littti üle, sest nad ei kaubelnud, Lisaks jäi nende esineja hiljaks ja esinemise aeg ei olnud lepingus fikseeritud. Terko hinnangul jäi kapten Riho oma otsustes pehmeks.

Riho valis võimalikeks väljakukkujateks Terko ja Viktoria. Riho põhjendas Terko valikut sellega, et tal oli juba varem Terkoga eriarvamused. Armini hinnangul oli Riho valiku põhjuseks isiklik solvumine.

Impera esindajad tunnistasi, et Leedu agentuur tõmbas neid alt ja nad ei osanud läbirääkimistel asjalikult kaubelda.

Karu saatis saatest minema Viktoria.

Mängu lõpus teatas Sverre, et ta abiellub ja palus Karult ühe päeva pulmadeks puhkust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles