Galerii: filmi «Transformers» tähed punasel vaibal

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rosie Huntington-Whiteley ja Shia LaBeouf
Rosie Huntington-Whiteley ja Shia LaBeouf Foto: SCANPIX

Eile toimus New Yorgis uue filmi «Transformers: Dark of The Moon» (Transformerid: Kuu varjukülg) esilinastus.

Enne seda kõndisid selle linateose staarid Time Square`il üle punase vaiba ning poseerisid fotograafidele ja fännidele, kirjutab Hollywood Reporter.

Kriitikute sõnul nägi Victoria Secreti modellist näitlejannaks saanud 24-aastane inglanna Rosie Huntington-Whiteley oma erkpunases kleidis suurepärane välja.

Ta poseeris koos kaasstaari Shia LaBeoufiga.

Huntington-Whiteley asendas sellest filmist vallandatud megastaari Megan Foxi. Fox kaotas rolli, kuna võrdles filmi režissööri Michael Bayd Hitleriga.

Rosie Huntington-Whiteley mängib kolmandas «Transformers» filmis USA valitsusametnikku.

Kriitikute arvates oleks Megan Fox selle rolliga siiski paremini toime tulnud, kuna tal on enam kogemusi ning diktsioon parem.

Enne esilinastust antud intervjuus paljastas Shia LaBeouf, et ta oli kahe esimese «Transformers» filmi tegemise ajal Megan Foxist sisse võetud.  

«Meie teed on nüüdseks lahku läinud, kuid sellest on hea mälestus. Meievaheline keemia oli näha ka filmides,» lisas LaBeouf.

«Transformers» kolmas film jõuab maailma kinodesse täna.

Filmi peategelane Sam Witwicky, keda kehastab Shia LaBeouf, on keerulises olukorras. Tal on kallim Carly, keda mängib Rosie Huntington-Whiteley. Sami elu muutub varasemast keerukamaks, kui Autorobotid saavad teada Cybertronilt pärinevast kosmoselaevast Kuu tagaküljel. Selles peituvad saladused võivad otsustada trasnformerite-vahelise sõja lõpu.

«Transformerid: Kuu varjukülg» on kolmas peatükk üliedukast saagast, mis algas aastal 2007.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles