Parapsühholoog Volli: kõik inimesed valetavad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ravitsejad Oksana Smatjuk ehk Ksenja ja Vladimir Jatskin ehk Volli
Ravitsejad Oksana Smatjuk ehk Ksenja ja Vladimir Jatskin ehk Volli Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Viimane TV3 saade «Eesti nõiad» tutvustas vaatajaile parapsühholoog Vollit ning selgeltnägijat Ksenjat.

Paljud arvavad, et nad on paar aga tegelikult teevad nad lihtsalt koos tööd.

Mees ja naine tutvusid ammu aega tagasi, kui Ksenja Volodjale ennustas. Selgeltnägija ütles kohe õigesti ära, mis mehel viga on. Oma sõnade kohaselt nägi ta tema ümber tumedat ringi.

Kaardid on kogu aeg olnud osa Ksenja elust. Ennustamist hakkas ta harjutama juba noorena oma sõbrannade peal.

Kui naine Volliga kohtus, aitas mees teda kõvasti arengus edasi, andes ennustajale lugeda kõiksugu vajalikke raamatuid.

Ksenja seletab, et tema näeb kohe, mis inimesel viga on aga Volli peab enne mõtlema ja siis alles teab öelda.

Volodja jõudis selgeltnägemiseni koos vennaga, kui nad igasuguseid selleteemalisi artikleid lugesid ning mõtlesid, et proovivad ka. Mees arendas ennast Moskvas bioväljade energia osas. «Kõik on õpitav, on vaja vaid tahet,» seletab ta.

Ksenja ja Volli moodustavad kahe peale kokku väga tugeva meeskonna, kuna üks näeb ühtemoodi ja teine teistmoodi. «Tema on minu käed, mina olen tema silmad,» seletab naine.

Kuigi paar eelistab inimestega isiklikult kohtuda, suudavad nad inimesi ravida ka foto ja hääle järgi, või isegi kirja teel.

Volli seletab, et kõik inimesed valetavad, kas tahtlikult või tahtmatult, mistõttu ei taha ta kunagi kuulda, mida neil öelda on.

Ksenja meelest on kõige raskem õpetada inimesi, kuidas mitte lasta enda jõudu ära varastada. Naine teab rääkida, et meie ümber on väga palju energiasööjaid. Inimeste külge klammerduvad deemonid, kes elavad sellest energiast.

Nagu enamus selgeltnägijatest, nii täidab ka Ksenja tihtipeale psühholoogi ülesandeid. Ja inimesed võtavad teda kuulda kuna naine ainult ei kuula vaid ka näeb.

Naine on rakendanud selgeltnägija andeid ka ennustamisel. Inimesed tahavad saada just visuaalset kinnitust, mistõttu kasutab ta kaarde jms. Kaardid piiritlevad ennustamise täpsemalt ära. Volli aga ei oska ennustamisest suurt lugu pidada. «Ennustamine – see on nagu käsk, kuhu minna aga ma ei taha, et mulle öeldakse, kuhu minna. Ma tahan ise mõelda,» seletab mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles