Marten Kuningas imestas: hämmastav, kuidas inimesed oma kuses ja prügis tšillivad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti staarid Roskilde rockifestivalil.
Eesti staarid Roskilde rockifestivalil. Foto: Tuborg Music

Taanis Roskilde muusikafestivali väisanud Marten Kuningas edastas Elu24 oma muljed nähtust ja kogetust.

Marten Kuningas: esimese päeva kontserdisaldo: Tame Impala, Foals, PJ Harvey. Viimast tutvustati kui alternatiivi kuningannat. Ma ei olnud tema muusikat eriti kuulanud, kuid laiv oli vaatamata 15 000-le kuulajale võluvalt intiimne.

Päeval sadas vihma, festivali ümbritsev telkimisala oli üleni mudas ja prügis. Tuul oli pooled telgid puruks kiskunud. Hämmastav, kuidas inimesed oma kuses ja prügis tšillivad!
Teisalt, festivalialas on tehtud kõik, et külastajad end hästi tunneksid. Siin on hulga nisti söögikohti, peldikuid ja muid vajalikke atraktsioone.


Kõige suurem kontserdikoht mahutab 60 000 keha.


Magasin eile öösel niiskes kotis, sest Taani torm ei andnud telgile armu. Külm tungis konti ja palavikki tundus ligi hiilivat. Loivasin siis ringi nagu zombi. Aga minusuguseid oli veel - sopaste kummikute, võidunud juuste ja krõllis silmadega sitahipisid. Õhtul suutsin selja murdudes end siiski Janelle Monae kontserdile vedada ja tema mind terveks raviski. Janelle on järgmine suur nimi pärast Michael Jacksonit ja Beyonce`d! Ostsin lagritsat ja võtsin istet. Siis hakkas mängima peaesineja Kings Of Leon ja ma tabasin end mõttelt, et siin on tegemist USA U2-ga.

Ja mul oli hea meel, et festival nii positiivsel noodil lõppes.

Praegu istun lädradega (voodimärgaja Jossu väljend) Stockholmi sadamas, magamata öö bussis selja taga. Ootame laeva, mis viib meid tagasi reaalsusesse... või lädrasse (moodne väljend kõva pummelungi kohta..by markus).
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles