Joosep Järvesaar magas Roskildel maha nii bändi kui oma püksid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti staarid Roskilde rockifestivalil.
Eesti staarid Roskilde rockifestivalil. Foto: Tuborg Music


Roskilde festivalil lõbutsenud ansambli Bedwetters liider ja tüdrukute lemmik Joosep Järvesaar edastas Elu24'le Taani reisilt saadud elamused.


Joosep Järvesaar: magasin Kings of Leoni kontserdi maha ja oma püksid magasin ka maha. Viimane päev mõjus eriti väsitavalt, sest seljataga oli nii palju kontserte. Parim oli muidugi Bring Me the Horizon, mis oli ülivõimsaks show’ks üles ehitatud. Kutid ikka teadsid kuidas rahvast üles kütta.


Sai Viira Teelega isegi circle of death'is joostud. Lõpus viskas kitarrist oma medikaid laiali ja mina püüdsin ühe nendest kinni. Medikas passib nüüd ilusti luku taga, et see kindlustatult üle piiri Eestisse jõuaks.


Eriti piinarikas oli bussisõit tagasi. Magasin küll enamuse ajast, aga no perse ja jalad läksid iga mõne sekundi tagant kangeks. Kõige enam sööbis mällu Tuborgi telk, kus kraanist voolas õlu ja kuhu me enne ja pärast kontserte kogunesime.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles