Ewan McGregori tütar pärast vanemate lahutust: isa uus kallim on paras rämps

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mary Elizabeth Winstead
Mary Elizabeth Winstead Foto: ROBYN BECK/AFP/Scanpix

Nagu peaaegu iga lahutuse puhul tekib olukord, kus lastele ei meeldi inimene, kes vanemad lahku ajas. Sama on ka Ewan McGregori perekonnas, kui näitleja tütar kutsus isa uut kallimat parajaks rämpsuks.

Ewan McGregor oli abikaasa Eve Mavrakisega 22-aastat abielus, kui mees hakkas suhet arendama enda «Fargo» kaasstaari Mary Elizabeth Winsteadiga. Nende suhe muutus nii tõsiseks, et Eve otsustas jaanuaris lahutuse sisse anda ja praeguseks on nad ametlikult lahutatud, vahendas DailyMail.

Eve sõnas pärast lahutust, et see oli muserdav, kuid tema jaoks on tähtis, et tema neljal lapsel läheks kõik kenasti.

Ewan McGregor koos tütre Clara McGregoriga
Ewan McGregor koos tütre Clara McGregoriga Foto: Dennis Van Tine / Starmax/PA Images

Nüüd, seitse kuud hiljem, võttis sotsiaalmeedias sõna Ewani ja Eve'i tütar Clara, kes ütles Mary Elizabeth Winstead fännilehel, et naisnäitleja on paras rämps.

Clara vastas Instagramis administraatori väitele nagu oleks Mary näol tegu maailma kõige ilusama naisega.

«Kõige ilusam ja talendikam naine maailmas? (kaks naerunägu) Oh issand, teil on kõikidel luulud. Ta on paras rämps,» kirjutas Clara.

Mary Elizabeth Windsteadi fännikas
Mary Elizabeth Windsteadi fännikas Foto: Ekraanitõmmis Instagramist

22-aastane modell Clara ei ole häbenenud Mary kohta halvasti öelda ajast, mil ta isa avalikustas suhte eelmise aasta novembris. Pärast seda hakkasid kõlama jutud, nagu oleksid Ewan ja Mary lahku läinud, kuna naine ei kannatanud kriitikat, mida nende suhe tekitas. Praeguseks paistab, et paarike on sellest probleemist üle saanud ja on taas koos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles