Pulmareisil oleva Monaco vürsti ja vürstinna suhe on kriisis?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monaco vürst Albert II oma naisele põsemusi andmas
Monaco vürst Albert II oma naisele põsemusi andmas Foto: SCANPIX

Juuli alguses abiellunud Monaco vürst Albert II ja ta abikaasa, vürstinna Charlene on pulmareisil naise kodumaal Lõuna-Aafrika Vabariigis.

Oma reisi teisel päeval kohtus paar Lõuna-Aafrika Vabariigi presidendi Jacob Zuma ja tema naise Ma Thobeka Madiba Zumaga Durbanis presidendilossis, edastab Daily Mail.

Monaco vürstipaar einestas koos Lõuna-Aafrika esipaariga. Madiba on Zuma neljast naisest see, kelle õlul on väliskülaliste võõrustamine.

Monaco vürsti lähikonda kuuluvate isikute sõnul ei ole Albert II ja Charlene`i suhted just kõige paremad. Seda on märgata nii nende käitumisest kui suhtlemisest.

Kootud valgesse pitskleiti riietunud vürstinna Charlene oli fotograafide sõnul neile poseerides äraolev ja rahutu. Väidetavalt ei lausunud ta kohtumise ja lõunasöögi ajal mitte sõnagi.

Kui vürst Albert II Charlene`i fotograafide eest suudles, olevat naine seda talunud tuima ükskõiksusega.

«Durban on Charlene`i lemmiklinn. Saan nüüd võimaluse sellega ka ise tutvuda,» lausus Albert II ajakirjanikele.

Monaco vürstliku paari suhtekriis olevat põhjustatud sellest, et vürstil oli väidetavalt  viie aasta pikkuse suhte jooksul praeguse vürstinnaga ka kõrvalsuhteid. Lisaks varasemale kahele vallaslapsele olevat vürst veel kahe abieluvälise lapse isa. Need lapsed on oletatavalt sündinud viimase viie aasta jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles