Piletimäng: vaata Endla uuslavastust!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kumba neist kahest mängis Linnateatri versioonis Jaan Tätte?
Kumba neist kahest mängis Linnateatri versioonis Jaan Tätte? Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi jagavad igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Sel laupäeval esietendub Pärnu Endla teatris Jaan Tätte komöödia “Palju õnne argipäevaks!”. Situatsioonikomöödia mängib komöödia, fantaasia ja absurdi piiril ning läheb lahti olukorrast, kus seitseteist aastat abielus olnud Anett saabub tööreisilt koju, teatades abikaasale, et on armunud – mehesse, kes juba ootabki ukse taga, et asuda nende juurde elama.

Etenduses mängivad Carmen Mikiver, Ireen Kennik, Ago Anderson ja Indrek Taalmaa ning selle lavastas Enn Keerd.

Loosime välja 3x2 pääset “Palju õnne argipäevaks!” 16. juuli etendusele!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: ““Palju õnne argipäevaks!” esmalavastus toimus loo autori Jaan Tätte koduteatris, Tallinna Linnateatris. Kas Tätte mängis lavastuses Manfredi või Fredi?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 13. juuli keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas inglise keeles tähendab sõna “Sunset” päikesetõusu või päikeseloojangut?” õige vastus on päikeseloojang. Kaks pääset selleks nädalavahetuseks klubisse Sunset võitsid Katariina Kärmas ja Taimar Tralla.

Internetis toimunud Koit Toome kontserdi “Mälestused” piletimängus võitsid kaks pääset laupäevaks Kentuki Lõvisse Toome kontserdile Silver Urb, Annika Malinovskaja ja Anu Kürber.

Võitjatega võtame ühendust!
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles