Homsele käsitöölaadale registreerus rekordarv osalejaid

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Homme Paide keskväljakul toimuvale kreisilinnapäeva käsitöölaadale on täna ennelõunase seisuga registreerunud juba ligi 130 kauplejat, nõnda palju kauplejaid pole kreisilinnapäeva laadal varasematel aastatel olnud.

Paide kultuurikeskuse direktori Ülle Mülleri sõnul on kauplejate registreerumine homsele laadale kiirenenud just viimastel päevadel, mistõttu võib eeldada, et täna õhtuks on laadale registreerunud kokku üle 130 kaupleja. 120 kauplejale, kes paigutatakse ära Paide keskväljaku ning seda ümbritsevatele tänavatele. "130 kauplejat peaksid pakkuma laadakülalisele piisavalt laia kaubavaliku, kuid samas peaks keskväljakule ning selle ümbrusse jääma piisavaltruumi ka inimestele liikuda ning laadamelust osa saada," lisas Müller.


Lisaks käsitöölaadale saab 10. juulil Paide Kreisilinnapäeval toimuma ka palju muud, millest leiab midagi põnevat kogu pere. Kultuurikeskuse parklas saab alates kella 11. näha ja kaasa elada Paide kaunimate koerte valimisele, keskväljakul saada osa laadamelust, kuulata Untsakate esinemist, vaadata Iiri tantsutrupi ning mustlastantsijate esinemist. Keskväljakul astub üles ka mustkunstnik Meelis Kubo, toimub paelegend-teater, laste- ja noortealal saab meisterdada paekivist ning samuti on Paide Kultuurikeskuse juures üles seatud Eestimaa kõige uhkem batuut “Jungle Kingdom” ja kettkarusell.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles