Take That'i mehed said lennukis šoki osaliseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Take Thati liikmed. Vasakult: 
Jason Orange , Robbie Williams, Howard Donald, Gary Barlow ja Mark Owen.
Ansambel Take Thati liikmed. Vasakult: Jason Orange , Robbie Williams, Howard Donald, Gary Barlow ja Mark Owen. Foto: AP

Take Thati lennukit tabas piksenool. Bänd oli lennukiga teel Milaano poole Itaalis, kui sõiduk umbes kümne kilomeetri kõrgusel ägeda turbulentsi käes rappuma hakkas, vahendas Celeb Edge.

Ajalehe The Mirror andmetel suutis piloot olukorrale reageerida ning lennuki tormipiirkonnast edukalt eemale juhtida. Küll mitte enne, kui sõidukit piksenool tabas.

«Kui lennuk õhku tõusis, siis olime teadlikud, et meid ootavad ees halvad ilmatingimused. Lennu kestel ette tulnud turbulents oli päris hirmutav,» rääkis üks lennukis olnud reisija.

«Järsku käis üks hele välgatus ning lennuk sai piksenoolega pihta. Piloot kinnitas reisijatele, et kõik on siiski korras. Take Thati poisid olid päris ehmunud, kuid püsisid kramplikult oma kohtadel. Nende nukid olid päris valged,» lisas reisija.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles