Vaata, mis suured staarid tähistavad täna enda sünnipäeva

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor
Conor McGregor Foto: PA Wire/PA Wire/PA Images

Täna tähistavad sünnipäeva MMA võitleja Conor McGregor, koomik ja saatejuht Jane Lynch, näitleja Matthew Fox  ning koomik ja saatejuht David Mitchell.

MMA võitleja Conor McGregor on endine kergekaalu ja sulgkaalu maailmameister. Ta on praegi maailmas UFC kaklejate edetabelis kolmandal kohal. Conor McGregor tähistab täna enda 30. sünnipäeva.

Conor McGregor
Conor McGregor Foto: STEVE MARCUS/REUTERS

Koomik ja saatejuht Jane Lynch on paljudele eestlastele tuntud telesarjast «Glee», kus ta mängis kiuslikku kehalisekasvatuse õpetajat. Praegu juhib naine telemängu «Hollywood Game Night», millega ta on ka kaks Emmyt võitnud. Jane Lynch tähistab täna 58. sünnipäeva.

Jane Lynch
Jane Lynch Foto: Scanpix

Näitleja Matthew Fox on eestlastele tuntud sarjast «Lost», kus ta mängis Jack Shepherdit. Selle rolliga kandideeris ta ka Kuldgloobusele ja Emmyle. Näitleja saab täna 52-aastaseks.

Matthew Fox
Matthew Fox Foto: Scanpix

Koomik ja saatejuht David Mitchell on tuntud oma koostöö poolest sõbra Robert Webbiga, kellega koos tehakse saadet «Peep Show». Ta osaleb mängijanaga ka saadetes «Would I Lie to You?», «QI», «The Big Fat Quiz of the Year», «Mock the Week», «8 Out of 10 Cats Does Countdown» ja «Have I Got News for You». Mitchell saab täna 44-aastaseks.

David Mitchell
David Mitchell Foto: Scanpix

Palju õnne kõikidele sünnipäevalistele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles