Naiste pesushüpe Pärnus toimub laupäeval

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naised hüppasid 2010. aastal Pärnus langevarjuga pesus.
Naised hüppasid 2010. aastal Pärnus langevarjuga pesus. Foto: Villem Alango

Et Pärnus valitseb hetkel kehv ilm, lükkas Eesti langevarjuklubi reede keskpäevaks plaanitud naiste pesushüppe laupäeva keskpäevaks. 

Eesti langevarjuklubi pressiesindaja Annika Arrase teatel sooritavad kaheksa naist rahvusvahelise langevarjulaagri „Parasummer“ raames Pärnus pesushüppe laupäeval kell 12, kui ilm seda lubab.

Arrase seletusel väljuvad vaid pesu kandvad eestlannad ja soomlannad lennukist nelja kilomeetri kõrgusel ja üritavad vabalangemises kokku saada kujundi. Pesushüppest tehakse õhus fotosid ja video.

„Pesushüppe teeb eriliseks see, et väheste riietega on õhus liikumine kordades keerulisem kui hüppetunkedes, sest riietega hüpates on kandvat pinda rohkem,“ seletas Arras.

Huvilisi oodatakse laupäeval pärast kella 12 Pärnu lennuväljale pesushüpet tasuta jälgima. Samas saab tasu eest sooritada tandemhüpet. Eelmise aasta pesushüpet on kõigil võimalik vaadata all olevast videost.

„Parasummer“ lõpeb homme.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles