Galerii: Jääääre kaunis kontsert Reiu jõe ääres

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääääre kauniste kohtade kontsert Reiu jõe ääres.
Jääääre kauniste kohtade kontsert Reiu jõe ääres. Foto: Ardi Truija

Kontserttuuriga mööda Eestimaa kauneid paiku rändav Jäääär andis reedel kontserdi Reiu puhkekülas, maaliliselt kaunis jõeorus.

Tegelikult oleks nad võinud pillihelidel kõlada lasta ka näiteks Pärnu masinatehase varemetes – nende sulnis muusika muudab ükskõik millise koha kauniks.

Jääääre loomingu paadunud austajad võivad küll puudust tunda Jaan Söödi ja In Boili vahel pragisenud mängulisest dünaamikast, mis kunagi nii jõuliselt kõigile nende kontsertidele värvi ja kõla andis, ent vähemalt selleks suvetuuriks ansambliga liitunud Tuuli Taul ja Ann Kuut lisavad helipildile ja püünel toimuvale midagi, mida seal varem pole olnud.

Midagi, millest said osa need sajad inimesed, kes reede õhtul koos pausidega kaks ja pool tundi valdavalt vihmasabinas toimunud kontserti kuulama olid kogunenud. Vaevalt nad pettusid.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles