Kontsertsari „Rosaarium“ toob Jänedale kuulsaid muusikuid

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Sal-Salleri sõnul saab tema "Rosaariumi" kontsert olema väga eriline ja teistmoodi - on ta ju harjunud esinema bändiga, kuid Jänedal annab akustilise ning intiimse kontserdi.
Hendrik Sal-Salleri sõnul saab tema "Rosaariumi" kontsert olema väga eriline ja teistmoodi - on ta ju harjunud esinema bändiga, kuid Jänedal annab akustilise ning intiimse kontserdi. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees


Kontserdisari „Rosaarium“ toob tänavu Jänedale kaks kontserti.
Esimene neist toimub pühapäeval, 24. juulil kell 18, kus esineb Hendrik Sal-Saller ja Martin Jürman, ning teine on reedel, 19 .augustil kell 19, kus esineb Lauri Saatpalu ja Peeter Rebane.


Kontserdid on Jäneda mõisa roosiaias või halva ilma korral Jäneda Pullitallis.
Pileteid saab osta kohapealt.
„Mul on hea meel, et sellises väikeses kohas ja selliste väheste tingimustega on see kontserdisari viis aastat kestnud. Selle kõige korraldamine ei ole üldse lihtne, aga tore kui inimestele meeldib ja nad külastavad kontserte. Sellepärast ei saa ka veel lõpetada,“ lausus korraldaja ja mõtte algataja Reigo Tamm.
2007. aastal toimus Jänedal edukalt esimene "Rosaariumi" kontsert, kus esinesid Urmas Sisask, Lehtse kammerkoor ja Virumaa noorteorkester. Järgmisel suvel muutsin "Rosaarium" kontserdisarjaks, mille mõte on tuua meie kodukohta andekaid ja tunnustatuid muusikuid ning anda noortele muusikutele võimalus teha koostööd kogenud esinejatega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles