Edward Norton liitub «Bourne'i pärandiga»?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edward Norton
Edward Norton Foto: Reuters

Olgugi et Matt Damon on kinnitanud, et Jason Bourne'i rollis teda rohkem ei näe, on peagi kaamerate ette minemas samas universumis aset leidev «Bourne'i pärand» («The Bourne Legacy»), mille keskmes Jeremy Renneri («Võimatu missioon: Variprotokoll») mängitud agent.

Nüüd on ka selgunud, et filmi kurikaela hakkab tõenäoliselt kehastama Edward Norton («Kaklusklubi»), kirjutas Forumcinemas.ee

Lavastajatoolil istub eelneva kolme filmi juures kaas-stsenaristina tegutsenud Tony Gilroy, kes tegi oma lavastajadebüüdi 2007. aasta tasemel põnevikuga «Michael Clayton».

Gilroy ei ole uue «Bourne'i» loo koha pealt seni olulist informatsiooni avaldanud, kuid et Matt Damon filmis väidetavalt kaasa ei tee, siis pealkirjas mainitud tegelast ennast sedapuhku ekraanil ei näegi.

Uue filmi kangelaseks on Jeremy Renneri kehastatav hetkel teadmata nimega palgamõrvar, keda vaevavad Bourne'iga sarnased identiteediprobleemid ning kes on seotud operatsiooniga, mis osutub veelgi surmavamaks kui ta eelkäijale ohtralt peavalu valmistanud Treadstone.

Mis puutub aga Nortonisse, kellega on läbirääkimised juba käimas – praeguseks hetkeks on teada vaid see, et mängima hakkaks ta filmi kurikaela. Huvi äratamiseks peaks aga sellestki faktist täiesti piisama, kuna tõeliselt negatiivse tegelase rollis ei ole Nortonit juba pikemat aega ekraanil nähtud.

Samuti on projektiga liitunud vastne proua Bond ehk siis eelmisel kuul salamisi Daniel Craigiga naitunud Rachel Weisz («Muumia»). Pole veel teada, millal täpselt võtted algavad, kuid kinodesse on filmi oodata järgmisel suvel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles