Paris Hilton ja Benji Madden läksid lahku

Elu24
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton ja Benji Madden
Paris Hilton ja Benji Madden Foto: Buzzfoto / Scanpix

Seltskonnadaam Paris Hilton läks ansambli Good Charlotte staarist Benji Maddenist lahku, nagu kinnitavad staari sõbrad.

Üheksa kuud kestnud suhe sai ootamatu lõpu, kui Hiltonit nähti nädalavahetusel ühes Miami ööklubis miilustamas oma endise poiss-sõbra, Stavros Niarchosega, teatab WENN.

Väidetavalt jättis Hilton oma peigmehe maha vaid paar päeva hiljem.

«Paris on tüdinenud sellest, et Benji ütleb talle alati, mida ta tegema peab ja kamandab teda. Ta tundis, et ta ei saa ennast vabalt tunda ja pidutseda. Benji ei joo ja arvab, et ka Paris ei tohiks seda teha,» ütles üks Hiltoni sõpradest.

«Benji tahtis teist võimalust, aga Paris ütles, et tal on sel teemal rääkimisest kõrini. Ta on lahkumineku pärast muidugi kurb, aga nad on lihtsalt liiga erinevad inimesed ja soovivad elult liiga erinevaid asju. Benji oli truu ja armas, aga aeg oli käes see suhe lõpetada,» lisas sõber, kelle sõnul ei ole lahkuminek seotud Hiltoni ja Niarchose taaskohtumisega.

«Neil ei ole mingil juhul mingit armusuhet ja nad ei taha kumbki uuesti seda alustada. Nad rääkisid Miamis vaid paar minutit sõbralikult juttu. Päris kindlasti ei ole nad jälle paar.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles