Klubi Privé uus ruum on inspireeritud viinast ja relvadest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russian Roulette Suite
Russian Roulette Suite Foto: Club Privé

Aastal 2010 maailmas 23ndaks valitud Tallinna ööklubi Privé üllatab taas uue ruumi avamisega sel nädalal - Russian Roulette Suite! Uus luksuslik klubiruum on inspireeritud Russian Standard Vodkast ja selle sünnimaast.

«Vene rulett on James Bondilik radikaalne mäng atraktiivses ja dramaatiliselt erutavas maailmas, kus märksõnadeks on eneseületamine ja julgus riskida. Ruumi eesmärgiks on luua maailmakuulsast «Russian Roulette» mängust tuletatud atraktiivne ning teatraalne, meelelahutuslik kontseptsioon,» kommenteeris uut laiendust klubi turundusjuht Enar Essenson.

Sidudes meeliköitva sisu ja ruumivormi-temaatika, luuakse ainulaadne, meeldejääv ning vastupandamatu soov, mis kutsub «seda» kogema! Kui Sa oled «seda» kord kogenud, soovid Sa «seda» korduvalt uuesti kogeda! Russian Roulette Sviidis käib ruletimäng erinevate panustega Russian Standard shottidele, kokteilidele ja pudelitele.

Ruumi ukseavaks kohe lava kõrval on klubisaali seinas olev radikaalne ümar ava mis on tuletatud pudelivormist. Ruumivormiks on pikliku geomeetriaga pudelikujust inspireeritud silinder. Lõppeb ümara, valgustataud trumliplaadiga. Vormi loovad lineaarsed sädelavad valgusvihud ja radiaalsed polsterdused. Viimaste alumistest polsterdusest moodustuvad pikiistumised ruumi servades. Lauad kui hõbepadrunid, mis otsaga põrandale toetuvad, taga valgustatud sütiktong. Uut ruumi on võimalik klubi lahtioleku ajal broneerida sünnipäevadeks või erapidudeks ning eraldada piiretega ülejäänud klubist.

Klubi Privé uksed avatakse neljapäeval kell 23:00 ja reedel kell 00:00. Pilet 14 EUR, flyeriga 10 EUR, family-listiga 7 EUR.

Lisainfo www.clubprive.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles