Rosanna Lintsi elu kogub peadpööritavaid tuure

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti otsib Superstaari" lavatagune melu. Rosanna sai Elu24`lt lohutuskingiks eksklusiivse Siami massaažipaketi Thai Rose Spa´sse
"Eesti otsib Superstaari" lavatagune melu. Rosanna sai Elu24`lt lohutuskingiks eksklusiivse Siami massaažipaketi Thai Rose Spa´sse Foto: Jelena Rudi

Superstaarisaates osalenud Rosanna Lints on oma saatejärgse eluga väga rahul.

«Väga hästi läheb! Vahepeal on olnud palju esinemisi ja uusi tutvusi ning kogemusi. Lisaks meeldis mulle väga Elu24 poolt kingitud ThaiRoseSpa pakett. Aitäh Teile selle eest,» rõõmustas noor lauljatar.

Neiu muusikaline tegevus on pärast saadet muutunud aktiivsemaks, kui ta esialgu arvas. Lisaks sai Rosanna Lints edukalt sisse ka G. Otsa nimelisse Tallinna muusikakooli ning otsib pealinna korterit.

«Oma bändi pole ma veel kokku jõudnud panna, sest pole selleks veel tungivat vajadust tundnud, kuna selliseid esinemisi, milleks mul tervet bändi tarvis pole, on väga palju ja erinevate koosseisudega on ka huvitav koos töötada. Kutseid esinemistele on tõesti meeldivalt palju,» muljetas Rosanna Lints.


Meeldejäävaim muusikasündmus oli neiu jaoks kahtlemata laulupidu, kus ta ka ise osales. «Alla ei jää ka kogemus laulda Watergate'i lõppkontserdil «Teiselpool vett».
Augustis tuleb välja muusikal «Valge laev», kus ma osalen ning arvan, et ma saan sealt unustamatu kogemuse, olles laval koos staažikate tippnäitlejatega. Sügisel on oodata veel paari põnevat projekti,» loetles neiu.

Järgmisena saab teda laulmas näha laulmas 30. juulil toimuvatel üritustel: «Pärnu tantsib» ning «Kapa rock».

Tänu väga kiirele graafikule pole Rosanna Lints jõudnud veel vastata Elu24 lugejate poolt esitatud online- interjvuu küsimustele, kuid tõotas selle nüüd kindlasti järgmisena ette võtta ja oma lubaduse täita.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles