Jessica Simpson ei suuda meest valida?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessica Simpson
Jessica Simpson Foto: SIPA / SCANPIX

Vaid mõni päev pärast seda, kui hakkasid ringlema kuulujutud, nagu oleks Jessica Simpson leidnud endale uue kaaslase näitleja Dax Shepardi näol, seostatakse naist Owen Wilsoniga, kuna paar veetis pühapäeva pärastlõuna ühes Santa Monica hotellis teineteise seltskonda nautides.

Väidetavalt saabus paar Huntley hotelli eraldi ning Simpson ja Wilson vestlesid omavahel enam kui tund aega, vahendab Entertainmetnwise.

Eelmisel nädalal väideti, et Jessica südant üritab võita Sax Shepard, keda näitlejatar kohtas komöödia «Employee Of The Month» võtteplatsil.

«Dax ja Jessica kohtusid filmivõtetel ja nad hakkasid teineteisele väga meeldima, kuid nende vahel ei juhtunud kunagi midagi. Nad olid omavahel ühenduses ja niipea, kui mõlemad taas vallalised olid, läks tõsisemaks flirtimiseks,» ütles lähedalseisev isik.

Dax Shepard läks hiljuti lahku näitlejatar Kate Hudsonist, kes omakorda läks selle aasta alguses lahku Owen Wilsonist. Väidetavalt oli suhte lõppemine Hudsoniga ka üks Owen Wilsoni enesetapukatse põhjuseid.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles