Monaco vürst ja vürstinna annavad Prantsuse ajakirja kohtusse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monaco vürst Albert II  ja vürstinna Charlene
Monaco vürst Albert II ja vürstinna Charlene Foto: SCANPIX

Monaco valitsusjuhi Michel Rogeri sõnul annavad Monaco vürst ja vürstinna Prantsuse ajakirja L´Express neid laimanud artiklite pärast kohtusse.

Roger lisas, et enne juuli alguses toimunud pulmi hakkasid kõmuajakirjanduses levima jutud vürst Albert II kihlatu Charlene Wittstocki põgenemiskatsete kohta, kirjutab The Telegraph.

«Kõik need lood on väljamõeldised. Need tekitasid vürstile ja vürstinnale pingeid,» lausus valitsusjuht.

Monaco õukond, vürstipaari advokaat  kui ka vürst Albert II ise on eitanud, et nüüdne Monaco vürstinna tahtis enne pulmi oma sünnimaale Lõuna-Aafrika Vabariiki tagasi põgeneda.

Monaco valitsusjuhi sõnul kuulus Charlene Kreekas Ateenas intellektuaalse puudega inimeste eriolümpial Monacot esindanud delegatsiooni koosseisu ning tegemist ei olnud põgenemisega. Kõmuajakirjandus olevat seda kirjeldanud kui põgenemiskatset.

Roger jätkas, et enne pulmi hakati vürstile kaela määrima ka vallaslapsi.

«Tõendasime, et need lapsed ei ole Albert II omad,» lausus valitsusjuht.

Rogeri sõnul annab vürstil paar väljaande L`Express kohtusse, kuna nad esitasid valeinformatsiooni tõena.

Monaco vürst Albert II on abielueelsest ajast kaks vallaslast. Kuueaastane poeg Alexandre, kelle ema on Togo päritolu stjuardess Nicole Coste ning 19-aastane tütar Jasmine, kelle ema on USA kinnisvaramaakler Tamara Rotola.

Albert II on need lapsed ametlikult omaks kuulutanud ning maksab iga kuu neile toetust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles