Amy Winehouse`i eksmees: olen lohutamatu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Winehouse ja Blake Fielder-Civil
Amy Winehouse ja Blake Fielder-Civil Foto: SCANPIX

Möödunud nädalal surnud Briti lauljanna Amy Winehouse`i vangistust kandev eksabikaasa Blake Fielder-Civil kaotas teadvuse, kui talle naise surmast teatati.

29-aastane mees kannab Leedsi Armley vanglas karistust murdvarguse ja ebaseadusliku relvakasutamise eest, kirjutab news.com.au.

«Ma olen Amy surma tõttu lohutamatu. Mu pisarad ei kuiva iialgi. Ma ei saa iialgi enam tunda sellist armastust, nagu ma tema suhtes tundsin. Tema surmaga on raske leppida,» lausus mees ajakirjanikele.

Vangla juhtkond andis valvuritele käsu jälgida Fielder-Civilit ööpäev läbi, kuna mees on oma eksnaise surma tõttu šokis.

Paar nädalat enne oma surma olevat lauljanna öelnud, et ta eksmees on ainus, kes teda mõistab ja narkootikumide küüsist päästa suudaks.

Amy Winehouse ja Blake Fielder-Civil olid abielus kaks aastat. Nad lahutasid 2009. aasta jaanuaris.

Politsei sõnul oli Winehouse surnud umbes kuus tundi, enne kui ta 23. juuli pärastlõunal Põhja-Londonist Camdenist oma kodust surnuna leiti. Leidjaks oli staari turvamees Andrew Morris.

Politseiallikas lisas, et lauljanna korterist ei leitud narkootilisi aineid.

Päev enne surma käis lauljanna arstlikus kontrollis ning arst tunnistas ta terveks.

Briti tabloidide väitel olevat Winehouse´i oma surmapäeva hommikul nähtud Camdenis tänavalt narkootikume – kokaiini, ecstasy`t ja ketamiini – ostmas.

Winehouse`i perekonna sõnul olevat tegu tabloidide väljamõeldisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles