Bluusifestivali üks peaesineja Steve Morrison teeb algust Väikses Klausis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Morrison.
Steve Morrison. Foto: Erakogu

Laupäeva õhtupoolikul astuvad Pärnu pubis Väike Klaus ühisprojektiga üles esmaspäeval algava Pärnu bluusifestivali üks peaesinejaid Steve Morrison Inglismaalt ja pärnakatele teada-tuntud multitalent Rauno Pella.

Steve Morrisonile on iseloomulik rütmikas slide-kitarri mängimine, et tuua bluusi jõuline ja unikaalne kõla. Originaallugudes on kuulda sooja ja autentset briti vokaali.

Möödunud aastalgi Pärnu bluusifestivalil esinenud Morrison on taas kohal, sest mullune muusikapidu läks talle sügavalt hinge. “Parim osa Eestist on inimesed, keda ma kohanud olen. Kogu energialaeng, mis ma siit saan, on hindamatu,” ütles muusik, kellele meeldib Pärnu ja Haapsalu sugustes väikelinnades publikuga suhelda.

Eesti muusikaakadeemias löökpilliõpetajaks studeerival Rauno Pellal on ette näidata terve plejaad bände ja kõrvalprojekte, praegu taob Pella trummi bändides Mushy, Kognito ja Trio Allantois. Samuti mängib ta Merlyn Uuskülale kitarri ja käib kõrvalhüpetena esinemas EPORDWERKiga. Pella on esinenud koos Pärnu linnaorkestri ja Tartu ülikooli sümfooniaorkestrigagi.

Nagu Pärnu bluusiüritustele kohane, on kell 19 pubis Väike Klaus algav üritus tasuta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles