Marky Ramone'i soojendab kodumaine Kurjam

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurjam
Kurjam Foto: Temuri Hvingija / JLA foto

Juba järgmisel nädalal, 4. augustil annab Tallinnas Rock Cafés kontserdi punkmaailma legend Marky Ramone. Kontserdi kohalikuks soojendajaks on Kurjam, keda laiem avalikkus teab lugude «Kuumalaine Stroomi rannas» ja «Pohmaka tööl» järgi.

Marky Ramone on peamiselt tuntud oma 15-aastase trummarikarjääri põhjal ansamblis Ramones. Marky on bändi tuntuim trummar ning ainus elusolev liige, kes tänapäeval täie rauaga muusikat edasi teeb.

Tallinna jõudev Marky Ramone's Blitzkrieg koondab endasse väga kogenud punkmuusikud, teiste hulgas ka vokalist Michale Graves (The Misfits, Graves, Gotham Road). Tänavu 7. märtsil avaldas band singli «If and when», mida on võimalik soetada vaid digitaalselt iTunes keskkonna kaudu.

Marky Ramone on punkmaailma üks olulisemaid nimesid. Tänavu anti Markyle üle ka Grammy auhind elutöö panuse eest.


Kurjami viimane ehk viies album «Kuumalaine Stroomi rannas» ilmus 2011. aasta jaanuaris ja esimene tiraaž müüdi kiiresti läbi. Bänd on viimasel ajal andnud palju kontserte erinevates kohtades üle Eesti - Hard Rock Laager, Rabarock, Mõisa karneval jpt. Sügisel tähistab Kurjam oma eksisteerimise 15. aastapäeva.

Ansambli Kurjam bassimees Priit Liiviste lausus, et lavajagamine sellise legendiga on neile kindlasti suur au. «Ramones on kahtlemata punkmuusika üks olulisemaid alustalasid,» lausus Liiviste. «Ootan Markyga kohtumist suure õhinaga.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles