Witherspoon: me oleme Kate Winsletiga peaaegu üks ja sama inimene

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reese Witherspoon
Reese Witherspoon Foto: Reuters

Näitlejatar Reese Witherspoon soovib väga koos Kate Winsletiga kinolinal üles astuda, sest neil on tema arvates nii palju ühist.

Witherspoon on kindel, et talle meeldiks väga Winsletiga koostööd teha, sest neil mõlemal on õnnestunud edukalt ühendada nii emakohustused kui filmikarjäär, vahendab WENN.

Kate Winsletil on kaks last: 7-aastane Mia ja 3-aastane Alfie, nagu ka Witherspoonil, kellel on 8-aastane tütar Ava na 4-aastane poeg Deacon. Seetõttu usub Winslet, et naised on omavahel niivõrd sarnased, et nad peaaegu üks ja sama inimene.

«Mul oli hiljuti võimalus Kate Winsleti ja tema abikaasaga aega veeta. Me saime tõesti hästi läbi. Me oleme erinevatest riikidest aga mõnes mõttes oleme me justkui üks ja sama inimene. Me oleme sama vanad ja meil on samavanused lapsed. Ma lihtsalt armastan Kate´i. Minu arvates on ta suurepärane ja ma tahaksin väga temaga koos töötada,» ütles Reese Witherspoon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles