Aita leida Intsu-Ingale tööd!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Teeks tööd, aga tööd pole,» kurdavad hetke oma Kohila suvekodus kaunist ilma nautivad Nõia-Ints ja hiljuti Itaaliast naasnud Intsu-Inga.

Itaalias pool aastat elanud ja tantsimisega elatist teeninud siresäärne blondiin Inga Kallberg on Eestis tagasi ja töötu.

Kuigi kaunitar kinnitab, et ta ei naasnud Eestisse Intsu pärast, on paarikest viimasel ajal tihti koos nähtud nii Pirita rannas kui ka Inga kodurajoonis Tondil.

«Ei me pole tagasi kokku kolinud, lihtsalt tšillime koos,» lükkab Ints kuulujutud võimalikust Ingaga kokkukolimisest ümber.

«Oleme mõlemad hetkel töötud ja meil ei jäägi muud üle, kui koos rannas ja ujumas käia.»

«Elu24 võiks aidata Ingale tööd leida. Mina olen tänu teile juba mitu korda tasuva tööotsa leidnud. Võib-olla leiab Inga ka,» on Ints optimistlik.

«Inga võiks töötada näiteks ilusalongis. Ta oskab meiki teha. Või miks mitte mõnes muus iluteeninduse vallas. Näiteks kosmeetikaosakonda sobiks ta ka. Keeled suus ja puha. Itaalia keelt räägib vabalt,» reklaamib staarnõid oma ekspruuti.

«Kõige ideaalsem oleks aga mõni baaridaami koht. Näiteks Lounge Deja Vu`s. Seal käib palju välismaalasi.»

Kõik tööpakkumised on teretulnud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles