The Sun annab Kaubamajas tasuta kontserdi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smilersi ja The Sun-i selle suve ühistuur jõudis Tallinnasse
Smilersi ja The Sun-i selle suve ühistuur jõudis Tallinnasse Foto: Ardi Ilves

Reedel, 28. novembril kell 18.00 annab ansambel The Sun uut albumit «UNISEX» tutvustava tasuta akustilises võtmes minikontserdi Tallinna Kaubamaja Digimaailmas.



Kontserti järgselt on fännidel võimalus koos bändiga pilte teha ja autogramme küsida.

Samal päeval jõuavad poelettidele «UNISEX’i» esimesed eksemplarid, kuid vaid Tallinna ja Tartu Kaubamajades läheb müüki limiteeritud koguses Tanel Padar & The Suni värske albumi eriversioon, mis sisaldab lisalugudega CD-d, DVD-d, piltidega voldikut ja üllatuskingitust.

«UNISEX» sisaldab tuttavaid lugusid nagu «Pidu läheb käima» ja «Läbi öö», värsket singlit «Armetu naer», uusversiooni Jaak Joala hitist «Saatanlik naine» ja teisi senikuulmatuid ning juba kontsertidel ettekandmisele tulnud lugusid.

Albumi ametlik presentatsioon toimub järgmisel reedel, 5. detsembril Kultuurikatlas, kus päevakangelasi soojendavad ansambel Cleaning Women (FIN) ja DJ Heidy Purga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles