Miranda Kerr on kuus kuud pärast lapse sündi moelaval tagasi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miranda Kerr
Miranda Kerr Foto: SCANPIX

Austraalia päritolu maailmakuulus modell Miranda Kerr on kuus kuud pärast poja sündi catwalk`il tagasi.

Kerr elab imelist elu – tal on kena väike poeg, ta abikaasa on kuulus filmistaar Orlando Bloom, tal on edukas modellikarjäär ning isegi pärast sünnitust ideaalne keha, kirjutab fashion. telegraph.co.uk.

Kerr paljastas saladuse, kuidas ta end uuesti kiiresti heasse vormi sai.

«Tegin ka lapseootuse aja joogat, kuid tegelikult ma ei hoolinud, kui palju ma kaalus juurde võtan ning kas mu kehale jääb venitusarme. Minu peamine eesmärk oli laps ning raseduse ajal ma ei mõelnudki, kas ma pärast sünnitust saan modellina jätkata või mitte,» selgitas Kerr.

Modelli sõnul on ta elus mõõdukal treeningul ja tervislikul toidul alati koht olnud. Selle tõttu ei olnud ka niinimetatud titekilode kaotamine tema jaoks probleem. Kuue kuuga kadus kõik üleliigne.

28-aastane Kerr tõi poja Flynni ilmale selle aasta jaanuari lõpul. Naise sõnul ei oodanud ta, et ta raseduse ajal 18 kilogrammi juurde võtab.

«Ma sõin raseduse ajal palju. Mu vanaema hoiatas, et liigne toit võib lapsele halvasti mõjuda. Ka sõnas ta, et laps võib olla suur ning mul on raske teda sünnitada,» meenutas modell.

 Kuid treeningu, toitumise ja lisakilosid vähendavate protseduuride abil on modell nüüdseks ideaalkaalus tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles