Superstaari Timothy liitub jõulutuuriga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sofia Rubina ja Anna-Liisa Supp
Sofia Rubina ja Anna-Liisa Supp Foto: Kirikutuur

Lauljannade Sofia Rubina ja Anna-Liisa Supi jõulukontsertide tuuriga «Südamele südamest» liitub «Eesti otsib superstaari 2008» finalistide sekka jõudnud inglise päritolu Viljandis elav Timothy Jarman.



Timothy võlus kevadel paljusid televaatajaid oma lauluoskuse ning sarmiga, tema populaarsus tõusis veelgi peale laulu «Kaelakee hääl» esitamist eesti keeles.

7. detsembril esineb Timothy Viljandi Pauluse kirikus «Südamele südamest» jõulukontserdi raames omaloodud palaga «My World Around You».

Kahe nädala jooksul esinevad kokku 12 Eesti linna 13-s kirikus solistid Sofia Rubina ja Anna-Liisa Supp ning Villu Veski ja Siim Aimla saksofonil, Raun Juurikas klahvpillidel, Hele-Riin Uib löökpillidel.

Aasta üks suuremaid jõulukontsertide sarju «Südamele südamest» on heategevuslik projekt, millega toetatakse südamehaigeid Eesti lapsi ja nende vanemaid läbi Eesti Laste Südameliidu.

Lisainfo: www.kirikutuur.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles