A-rühm esitleb uut videot Urban House'is

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cool D peaproovis.
Cool D peaproovis. Foto: Maria Vahuri

Eesti hiphopi esindusmeeskond A-Rühm on valmis saanud video palale «Loterii ja...», mis mäletatavasti illustreeris muusikaliselt suvel jooksnud eksperimentaalsaadet «Anu ja Carola nädal aega ilma».



Video ametlik esitlus toimub reedel, 28. novembril klubis Urban House, üritusel Word Up. Esitlevad Genka, Cool D, Kozy & DJ Critikal. Meeste muusikavideo lavastajaks on Ove Musting.

«Tegemist on 20ndate õhustikust kantud visuaaliga, kus peamotiivina toimub lihtlabane tüngategemine, mis viib õpetlikult vägivallani. Aga nagu heale lühifilmile omane ei puudu deus ex machina ja õnnelik lõpp,» kommenteeris režissöör Ove Musting.

A-Rühm on varem filminud video paladele «Palmisaar» ja «Tugitooli Gängster». «Loterii ja ...» on võrreldes varasemate videotega tunduvalt kõrgemate kunstiliste ambitsioonidega ning seetõttu oluliselt kallim projekt.

«Video peaks tulema võimas ja on põhjust kah. Põlise kalavihkajana pidin taluma mõnesekundilise stseeni nimel kastitäite kaupa kala näkkuloopimist ja lisaks saime klohmida MMA (Mixed Marital Arts) tuusadelt,» kommenteeris Cool-D

«Seega oleme valanud video nimel verd, higi ja pisaraid ning kannatanud talumatuid piinu,» lisas ta.


Peol saab lisaks video vaatamisele kuulata räpi kuldajastu klassikat, mida valivad Heidy Purga ja DJ Trigga. Word Up hostiks on Cool D.

Sel aastal 10. tegutsemisaastat tähistaval A-Rühmal on hea meel teatada, et järg albumile «Leegion» näeb ilmavalgust aasta 2009 maikuus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles