Rasmus Kaljujärv ja Jaak Prints vahetavad töökohta?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Kaljujärv
Rasmus Kaljujärv Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Kuigi sel aastal on mitmed tuntud inimesed uusi ja põnevaid ning vastuolulisi töökohti proovinud, siis NO99 näitlejad püüavad samuti oma vaba aega uute ja põnevate ametitega sisustada.

Nimelt on Anu Lambi poeg näitleja Jaak Prints asunud suvepuhkuse hakul tööle Põhjaka mõisa, mitmel korral on teda mõisa restoranis ettekandja ametis tegutsemas nähtud, kirjutas ajakiri Naised.

«Jah, Jaak on meie semu ja käib suvisel ajal meil siin aeg-ajalt abiks, ta on hea teenindaja ning saab oma ametiga suurepäraselt hakkama,» kinnitas Naistele üks Põhjaka töötajatest.

Möödunud nädalal võis näha ka teist NO99 näitlejat Rasmus Kaljujärve, kes proovis moodsas Tallinna kesklinna noortekohas nimega Hoov baarmeni ametit. Ka seal olid pealtnägijad äärmiselt üllatunud, nähes, et sadade neidude lemmiknäitleja on justkui baarimehe ametisse loodud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles