Ott Leplandist saab tantsusaate STAAR?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland lubas otsida välja kõik oma räpiplaadid.
Ott Lepland lubas otsida välja kõik oma räpiplaadid. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Sügisest on superstaar Ott Leplandil (24) vaba ajaga lips läbi. Lisaks plaadimaterjali salvestamisele ja filmivõtetele seob Ott end suure teleprojektiga – väidetavalt keerutab ta jalga saates «Tantsud tähtedega», kirjutab Kroonika

«Sügis tuleb mul kiiremast kiirem, olen tõepoolest ennast ühele suurele teleasjale ära lubanud, kuid ei saa kahjuks rääkida, millega tegu,» jääb Ott salapäraseks.
Küsimuse peale, on’s tegu saatega «Tantsud tähtedega», mõtleb Ott pikalt ja venitab siis kavala «ei».
 
 
Tantsusaate pressišeff Heili Klandorf tunnistab, et nad on tõepoolest juba kaks aastat üritanud Otti saatesse saada, kuid poisil on tihe graafik ja pole õnnestunud koostööks käsi lüüa.
 
Heili toob üheks põhjuseks, miks Ott ei ole seni saates üles astunud, ka Oti esindaja Danel Pandre öeldu – et Otti on vaja plaadi tegemise protsessis elusana, mitte laipväsinuna!
 
Pandre ütleb, et tema ei ole Klandorfiga suhelnud. Seda on tehtud küll produtsent Jevgeni Supini kaudu, kellele sai öeldud, et Otil on sel hooajal mitu pakkumist kaalul.
 
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles