Kidmanist on saamas teisejärguline staar?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Kidman
Nicole Kidman Foto: SCANPIX

Hollywoodi staaride Nicole Kidmani ja Nicholas Cage'i uus film tuleb kinno ning pannakse videole samaaegselt.

Uus film ei ole siiski väikeseeelarveline indie-film, vaid menufilmiks kujuneda võiv thriller, kirjutab Hollywood Reporter.

«Tresspassis» mängivad Kidman ja Cage jõukat paari, kelle suhe pannakse proovile, kui nende majja tungivad kurjategijad ja võtavad nad pantvangi.

Filmiasjatundjate arvates hakkab Kidmani kuulsusesära kustuma. Ta eelmine film «Just Go With It» teenis USA kinodes 100 miljonit dollarit, kuid ta ei olnud peategelane. Selleks olid Adam Sandler ja Jennifer Aniston.

Neli viimast Hollywoodi filmi, milles Kidman peaosa mängis, olid «Nine», «Australia», «The Golden Compass» ja «The Invasion».

Kidman teenis viimati suurema summa 2006. aastal, kui ta andis oma hääle animafilmi «Happy Feet» ühele tegelasele.

Asjatundjate sõnul on Kidmani siiani seostatud menufilmidega, kuid nüüd on tema jaoks jäänud vist keskmise eelarvega filmid. Ta võib paigutada samasse klassi Val Kilmeri, Michael Douglase ja Edward Nortoniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles