Jonathan Demme võtab ette Stephen Kingi uue romaani

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscari võitja Jonathan Demme pildil koos Jodie Fosteriga.
Oscari võitja Jonathan Demme pildil koos Jodie Fosteriga. Foto: Sipa USA

Olgugi et «Tumeda torni» saaga kinoekraanidele toomise saaga näib olevat hetkel toppama jäänud, on menukirjanik Stephen Kingi teosed Hollywoodis endiselt kuum kaup.

Järgmiseks sukeldub eelkõige õudus- ja ulmelugude poolest tuntud autori loomingusse Oscari võitja Jonathan Demme («Voonakeste vaikimine»), kellel on kavas stsenaariumi vormi valada, lavastada ja produtseerida Kingi peatselt poelettidele jõudev ulmeromaan «11/22/63», kirjutas Forumcinemas.ee.


Nagu pealkirjaks olev kuupäev vihjab, on teoses kesksel kohal John F. Kennedy atendaat – ent sedapuhku täiesti uues võtmes, kuivõrd romaani peategelane, 35-aastane keeleõpetaja Jake Epping rändab ajas tagasi, et nimetatud roim ära hoida.
Kingi romaan paiskub müüki alles novembris, kuid Demme on juba praegu ametis filmile rahastajate ja levitaja otsimisega, plaanides projekti järgmisel aastal kaamerate ette saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles