Miljonär Margus Reinsalu poeg Oliver märatses Endla tänaval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miljonärist ettevõtja Margus Reinsalu poeg Oliver Reinsalu koos pruut Liis Lassiga
Miljonärist ettevõtja Margus Reinsalu poeg Oliver Reinsalu koos pruut Liis Lassiga Foto: Jelena Rudi

Tallinnas Endla tänaval töötukassa all oleva kohviku, ujula ning ilusalongi klaasseinte ja -uste purukspeksja on miljonärist ärimehe Margus Reinsalu poeg Oliver Reinsalu (24), vahendab Õhtuleht. 

12. augustil kell 8.45 teatati politseile noormehest, kes lõhkus Endla tänava alguses asuva hoone esimesel korrusel mitu aknaklaasi ja lammutas uksi. Politsei pidas kinni 24-aastase joobes Oliveri ning toimetas Põhja prefektuuri kesklinna politseijaoskonda, kirjutab Õhtuleht.

Peksuohvriks sattus ka Endla tänav 4 keldrikorrusel asuv ilusalong Ilux, mille töötaja räägib, et nad olid hommikul juba salongis ning üks klient ootas taksot, kui äkki tuli salongi klaasseina taha tugev mees, ühes käes hantel, teises käes tulekustuti.

«Koputas aknale, ütles tere ja peksis akna segamini,» on ilusalongi töötaja šokeeritud. Ta lõhkus ära ka klaasleti, kuid töötajad suutsid märatseja eest põgeneda. Seejuures olevat mees pigem rõõmsa ilmega olnud.

Töötaja seletas, et hoonesse sisse pääsemiseks lõhkus märatseja ära akna, mis avaneb keldrikorrusel olevasse ujulasse. «Politsei kutsus üks naisterahvas, kes nägi bussipeatusest, kuidas ujula akent lõhutakse,» lisas ta.

Ujulast oligi mees kaasa haaranud ka tulekustuti ja hantli. Pärast ilusalongi akna purustamist, asus mees märatsema kohvikus, kus lõhkus ära puidust ukse.

Delfi väitel oli peksja ettevõtja Margus Reinsalu poeg Oliver Reinsalu, kelle elukaaslane on seltskonnatibi Liis Lass
Juhtunu suhtes on algatatud kriminaalasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles