Laevafirma vähendab nädalaks saartele sõitvate parvlaevade väljumisi

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parvlaev Muhumaa.
Parvlaev Muhumaa. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Saaremaa, Hiiumaa ja mandri vahel sõitvad parvlaeva liinid lähevad järgmisel nädalal üle suvisest veidi väiksema reiside arvuga vahegraafikutele.

Nö vahegraafikud, mis on suvisest veidi hõredamad, ent sügis-talvisest tihedamad, kehtivad Kuivastu-Virtsu, Heltermaa-Rohuküla ja Triigi-Sõru liinidel üleminekuperioodil 22. augustist kuni 28. augustini, teatab Tuule Reisid oma kodulehel.

Järgmisel nädalal kehtib Kuivastu-Virtsu liinil 35-minutilise intervalliga graafik päeva keskosas kell 12:00-18:45, muudel aegadel väljuvad laevad kummastki sadamast tunni ja 10-minuti pikkuste vahedega.

Heltermaa-Rohuküla liinil toimib tipphooaja-eelse perioodiga sarnane vahegraafik, kus reiside arv kahaneb suvega võrreldes nädalas 16 võrra ning reisid väljuvad taas enamasti iga kahe tunni järel.

Triigi-Sõru liinil väheneb üheks nädalaks reiside arv selliselt, et kolme reisi asemel toimub igapäevaselt kaks reisi – üks hommikul ja teine õhtul.
Alates 29. augustist lähevad kolm reisiliini üle sügis-talvehooaja graafikutele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles