Unisex vallutas Sportlandi

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar & The Suni värske album "Unisex" on saadaval Sportlandi kauplustes.
Tanel Padar & The Suni värske album "Unisex" on saadaval Sportlandi kauplustes. Foto: promo
Sportlandi kauplusi ehib Tanel Padar & The Sun uue plaadi „Unisex“ efektne graafika.

Tanel Padari firmalause “(Uni)Sex, Sport & Rock’n’Roll” tervitab sisenejaid juba ukselt ja staari signatuuri kannavad paljud valitud kvaliteetkaubad.

 

Esmakordselt Eestis vallutas uus plaat nädalateks maa ühe suurema kaupluseketi. “See on tõenäoliselt läbi aegade suurim ja silmapaistvaim plaadikampaania Eestis,” ütles Sportlandi turundusdirektor Tarmo Hõbe. “Meid inspireeris Tanel Padari uue plaadi pidurdamatu energia ja peatumatu edasiliikumine. Usume, et paljud meie ostjad on plaati kaua oodanud ja tulemus neilegi väga meeldib.”

 

The Suni liikmete sõnade järgi on muusika ja sport on võimsad elustiili märgid.

“Usume, et meie muusika kõneleb selles keeles, mida aktiivset eluviisi hindavad inimesed hästi mõistavad,“ kommenteerisid ansambli The Sun liikmed.

 

Tanel Padar & The Suni värske kauamängiv “Unisex” sisaldab tuttavaid lugusid nagu “Pidu läheb käima” ja “Läbi öö”, samuti värsket singlit “Armetu naer”, uusversiooni Jaak Joala hitist “Saatanlik naine” ja teisi senikuulmatuid ning juba kontsertidel ettekandmisele tulnud lugusid.

 

“Unisex” on müügis kõigis Sportlandi kauplustes hinnaga 199 krooni. Kõik, Sportlandist üle 1000 kroonise ostu teinud saavad plaadi tasuta.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles