MTV juht ahvatleb naljaga

, Hugo Treffneri gümnaasium
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoli Hindriks
Karoli Hindriks Foto: Peeter Langovits

Maailma kõige noorem MTV juht Karoli Hindriks on rõõmsameelne ja südamlik inimene, kes võtab nädalas ühe arvutivaba päeva enda jaoks ja lubab oma töötajatele pakkuda nalja nabani.

Kuidas sa oled nii kaugele jõudnud? Oli see õnn olla õigel ajal õiges kohas või pigem töö ja vaev või mõlemad kokku?

Mõlemad kokku. Piret ja mu meeskond näevad, kuidas ma tööd teen, ma teen väga palju tööd.

Kui ma räägin konverentsidel oma edulugu, siis kindlasti jääb mulje, et kõik on jube hästi läinud, kuid reaalselt on ka ebaõnnestumisi ja siis sa pead olema tugev, pead otsustama.

Koguaeg pead võtma vastu otsuseid. Näiteks see, kus Bedwetters täna on. See kõik hakkas peale ühest otsusest. Ja kui sul on piisavalt enesekindlust ja julgust otsustada, siis ma arvan, et sa jõuad kaugele.

Olid aasta Ameerikas, mida see juurde andis?

See oli mega! Noortele inimestele täiesti soovitan, see aitab ennast nii palju avastada. Mina sain aru, et ma saan hakkama ka üksinda. Siin oled oma ringis koguaeg samade inimestega, kõik on hästi mugav.

Sa pead olema oma mullist väljas ja täiesti uues keskkonnas, et ennast kehtestada ja tundma õppida.

Kuidas sul vaba ajaga on, kas seda on üldse või töö hõivab kogu aja?

Tööd ma teen palju, kuid kui sul on kohustusi hästi palju, pead tegema mingil hetkel valikuid. Üldiselt on nii, et ma võtan ühe päeva nädalas, näiteks laupäeva, ja ütlen, et täna ma ei tee arvutit lahti, täna ma tegelen ainult endaga.

Mida põnevat on su töö endaga kaasa toonud?

No näiteks selle suure EMA (European Music Awards) peo. Lahe oli seal seista ja mõelda, et ma olen maailma kõige noorem MTV juht.

MTV-l on slogan – planeedi popim pätt, kuid pätt on eesti keeles ju varas, riukalik...?

No riukalik, aga selle slogani taga on eelkõige selline katkiste teksadega noor inimene, kes on natuke julgem kui juba valmis konservatiivne täiskasvanu.

EMA-l oli täitsa suur jama, kuna Joosepil (Bedwettersi solist – toim.) olid kindlad piirid, kus ta tohib liikuda, sest kaamera liikus tal ees ja ta lihtsalt jooksis üle lava teisele poole.

Produtsendid hoidsid kahe käega juustest kinni, nad olid nii vihased! Aga vot see ongi planeedi popim pätt! Aeg-ajalt peab astuma keeldudest üle!

Kui nüüd mõni noor tahab kunagi tulla MTV-sse tööle, siis millega peab ta silma paistma, et seal edu saavutada?

Sul peab olema julgust, pead olema meeldejääv isiksus, taipu peab olema ja sul peab olema mõni selline oskus, mida meil parasjagu vaja on.

Ma võin rääkida, kuidas me leidsime oma raamatupidaja – panime CV Online’i välja kuulutuse, kus oli hästi palju tõsiseid asju, mida ta peab oskama ning et me omalt poolt pakume nalja nabani. Kahe tunni pärast oli Äripäev Online’is pealkiri «MTV Eesti pakub raamatupidajale nalja nabani!»

Ma arvan, et MTV-s töötamiseks peab sul kindlasti olema huumorisoont. Kuidagi peab ju tõmbama inimesi!

(Lugu valmis 2. - 4. novembrini Viljandis toimunud koolilehtede laagris).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles